Zomerspelen groep 7 en hoger

Jammer genoeg konden de vakantiespelen deze week niet doorgaan. Daarom organiseert het jongerenwerk van Caleidoz juist deze week extra vakantie activiteiten. Zo is er bij woensdag de 12e een leuke filmmiddag en deze vrijdag zijn er zomerspelen. Gewoon in en rondom De Sfinx. Wat dat precies betekent? In ieder geval allerlei zomerse games, iets met waterballonnen....., een sproeier, lekker chillen in de schaduw, fotoshoot, bijkomen in De Sfinx en nog meer. Hou de site en socials in de smiezen, maar meld je vast aan want leuk wordt het sws! Entree zoals altijd 1 euro en de ranja is gratis.

's Middags zijn de zomerspelen open voor groep 5, 6 en 7 . En 's avonds voor iedereen vanaf groep 7 en hoger. Bof jij dat jij vandaag 2x mag komen? Dan heb je geluk; vergeet dan niet je ook 2x aan te melden!

LET OP! Wij houden rekening met de hitte. Wij zorgen voor genoeg drinken en afkoeling. Ook zullen wij zorgen voor genoeg schaduw plekken en kun je natuurlijk ook gewoon lekker binnen chillen.  Zorg dat je goed ingesmeerd bent voor dat je naar ons toe komt!Naar het overzicht