Caleidoz Welzijn

Caleidoz is dé welzijnsorganisatie in de gemeenten Zevenaar en Doesburg. We bestaan uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die werken onder begeleiding van betrokken professionals. Vanuit verschillende locaties zetten we ons in voor jong tot oud. Door ons laagdrempelige aanbod, kan vaak worden voorkomen dat er wordt doorverwezen naar zorgaanbieders met hogere kosten!

Wij ondersteunen hoe jij wilt:

Je kan onder andere bij ons terecht voor groepsbegeleiding, gezellige huiskamers, mantelzorgondersteuning of weerbaarheidstraining voor jongeren. Bij Caleidoz heb je zelf de regie en kijken we samen naar wat je wil en kan.

We brengen mensen samen

Door het organiseren van leuke en leerzame activiteiten, brengen we mensen uit de gemeenten bij elkaar. Dankzij de laagdrempelige inzet van vrijwilligers en beroepskrachten, kan een doorverwijzing naar duurdere zorgaanbieders vaak worden voorkomen. Zo zorgen we voor het welzijn van iedereen.

Klachten? We hechten veel waarde aan een goede relatie met de mensen waar we mee in contact komen. Onze vrijwilligers en medewerkers doen hun best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat er misverstanden of gevoelens van onvrede ontstaan. In dat geval vragen we je om jouw klacht schriftelijk kenbaar te maken door een email te sturen naar [email protected]. Een van onze medewerkers neemt dan contact met je op.