Wie zijn wij:

Het Jongerenwerk is een onderdeel van Caleidoz Welzijn en is er voor alle tieners (groep 6,7 en 8) en jongeren (12+) in de gemeente Zevenaar. Het team bestaat uit vier jongerenwerkers: Desley ten Westenend, Sanne Kiene, Dakota Schuit en Emmy van Aalten én een grote groep enthousiaste vrijwilligers! 

Wat doen wij:

Het Jongerenwerk is daar waar de tieners & jongeren zijn! Dat betekent dat wij te vinden zijn in de jongerencentra 4ALL en de Sfinx, maar ook op alle locaties van het Liemers College. Het Jongerenwerk zorgt voor ontmoeting & ontspanning en organiseert allerlei leuke activiteiten en inlopen. Hierbij werken we vraaggericht (dus wat de tieners en jongeren willen) en samen met onze vrijwilligers. Het Jongerenwerk geeft voorlichting, biedt een plek om talenten te ontdekken en te ontwikkelen en waar mogelijk het welzijn van jongeren te vergroten. Voor de jongeren die een extra steuntje kunnen gebruiken in het volwassen worden, biedt het jongerenwerk laagdrempelige coaching. 

Voor wie zijn wij:

Het Jongerenwerk is er voor alle tieners en jongeren in de gemeente Zevenaar! Hieronder vallen dus ook de kleine kernen, van Giesbeek tot Spijk!