Spotdropping

Het spannendste en populairste spel van de gemeente Zevenaar is terug!! Spotdropping.

Bij spotdropping wordt elk groepje bestaand uit maximaal 6 tieners en een begeleider door busjes en auto's gedropt in Tolkamer, Herwen of Aerdt. Probeer met je groepje zo snel mogelijk terug te komen naar De Sfinx zonder gezien te worden door de spotters! Want dan moet je met je groep het busje weer in en wordt  je bij het beginpunt uitgezet.........

Trek oude kleren aan en oude schoenen. Alleen bij heel slecht weer gaat het niet door. Hou onze site, Insta en facebook in de gaten voor het laatste nieuws. Ook vind je daarop rond 1 oktober alle namen, zodat je kan checken of je op tijd was met aanmelden. Kan je onverwachts niet meer meedoen, dan vinden we het fijn dat je je afmeldt. Zodat we je plekje aan iemand op de wachtlijst kunnen geven.

Sommige groepjes worden al om 18 uur gedropt en anderen pas later. Daarom komen sommige groepjes ook pas later binnen, we verwachten dat groep 6 uiterlijk 20.30 weer terug is. Groep 7 & 8 verzamelen om 1830 uur, zodat je niet te lang hoeft te wachten. Heb jij vrienden in groep 7, dan mag je die uitnodigen om gewoon met jou mee te komen om 18 uur.

 Naar het overzicht