Spotdropping

Let op; de spotdropping zit vol met 126 deelnemers! Ook de wachtlijst zit vol, aanmelden kan dus niet meer.

 

 

 

Verzamelen: tieners uit groep 6 en 7 mogen om 18.15 uur naar De Sfinx komen. Kids uit groep 8 om 18.30 uur.

Groepjes:  er mogen 6 in een groepje,  je krijgt een leider mee voor de veiligheid en gezelligheid. Wij helpen je met groepjes maken.

Spelregels: je wordt gedropt en moet proberen ongezien terug te lopen naar De Sfinx. Wordt je gesport door ons busje, auto of scooter dan wordt je hele groep weer bij het begin afgzet. En moet je dus opnieuw gaan lopen..... Vanwege de veiligheid mag er niet overal gelopen worden. Vanuit Herwen mag je bv niet op de Polderdijk lopen, alleen op het fietspad langs de Batavenweg. Je mag niet schuilen in tuinen van mensen.

Tips: Trek oude en donkere kleren aan, een zaklamp meenemen mag. (Fiets)sleutels en geld mag je op De Sfinx achterlaten in een speciaal bakje.

Klaar: een spotdropping is geen wedstrijd. Want sommigen groepjes vertrekken al om 18.25 uur en anderen pas rond 19 uur. We kunnen namelijk niet in 1x alle 126 kinderen naar hun startpunt rijden. Daarom zijn er 2 verzameltijden en verder rekenen we op je geduld. De meeste groepjes zullen 20.15 uur gewoon klaar zijn. Tieners uit groep 8 komen waarschijnlijk iets later binnen. 

Meedoen: check hier of je aanmelding goed is binnengekomen want deze tieners doen mee:

 Vragen? Bel of mail ons gerust!Naar het overzicht