Speurtocht zit VOL

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk! Ook de wachtlijst zit al zo vol, dat we daar geen namen meer op plaatsen.

Vanwege de nieuwe maatrgelen werken we deze avond met 3 tijdsloten. Hieronder zie je in welk cluster je bent ingedeeld.  Er zijn ook alvast groepjes gemaakt, dat scheelt een boel tijd, maar er kan nog in gewissels worden ter plekke. Heb je een vraag over de indeling of staat je naam er niet op terwijl je je wel op tijd hebt aangemeld, mail gerust even naar Mandy ([email protected]). Bij slecht weer is er geen alternatief programma binnen en zullen we de hele avond moeten annuleren, dat melden we dan op onze site en socials.

Let op; kan je onverwachts niet meer meedoen, meldt het ons dan. Dan kunnen wij de 1e van de wachtlijst namelijk "jouw" plekje geven. Ga dus niet zelf je plek aan iemand geven, want met onze wachtlijst zorgen we ervoor dat de plek netjes en eerlijk naar de eerst wachtende gaat. Aan de deur wordt gecontroleerd en staat je naam er niet op, dan is er geen toegang mogelijk. Vanwege alle maatregelen moeten en willen we hier goed op letten.

Verzoek aan ouders; breng en haal je kind op de genoemde tijden op en ga niet al te vroeg wachten om je kind op te halen. Zo voorkomen we samen dat grote groepen volwassenen bij het Gildehuis op de stoep staan te wachten. Is je kind sneller klaar met de speurtocht, dan blijven ze (met max 30 deelnemers) in een ruimte todat het "tijd" is.

 

De definitieve groepsindelingen;

Vanwege de regels rondom corona verplaatsen we de spotdropping naar het voorjaar. Hopelijk is er dan een vaccin en kunnen we de spotdropping doen zoals we gewend zijn. We gaan wel iets anders doen; een gloednieuwe avond speurtocht! Elke groepje krijgt een begeleider mee, want we beginnen in het licht, maar eindigen als het donker is. Daarom zijn er onderweg allerlei gave en lichtgevende opdrachten te doen waarmee je flitsende dingen kan verdienen...... 

 Naar het overzicht