Sinterklaas GEWIJZIGDE DATUM

Vanwege de avond lockdown is deze activiteit verplaatst naar zaterdagmiddag 4 december.

Alle medewerkers doen vantevoren een zelftest en blijven thuis bij klachten. We vragen tieners ook thuis te blijven bij klachten. We respecteren ieders keuze wel of niet te komen. 

Let op; er kunnen deze middag maximaal 60 tieners meedoen. We verdelen de groep namelijk in 2 en in verschillende ruimtes. De ene groep gaat het dobbelspel spelen in de ene ruimte en de andere helft van de groep geniet dan van de disco. Na een uurtje wisselen we het om.

We spelen het Sinterklaas kado-spel. Neem iets mee van thuis waar je iemand anders blij mee maakt. Dat kan bv een (strip)boek zijn dat je al hebt gelezen. Of een gloednieuw etui die je dubbel hebt. Of een leuk spelletje, dat je zelf niet meer speelt. Je hoeft dus niks te kopen en het hoeft niet iets duurs te zijn. Als je maar denkt dat iemand anders er blij van wordt. Dat kadootje pak je in en neem je mee. Wij doen dat ook en zo hebben we samen een heleboel kleine kadootjes. Via het Sinterklaas dobbelspel worden de kadootjes verdeeld. Iedereen gaat met 1 kadootje naar huis.

En er is een gezellige pepernotendisco. Als je niet van dansen houdt; ook zijn er kleine spellen die je kan doen. Iedereen gaat dus een uurtje naar de disco en speelt een uurtje het dobbelspel.Naar het overzicht