Sex, drugs en rock 'n roll (voor ouders)

Op deze avond kom je als ouder/opvoeder van alles te weten. Alles mag en niks hoeft. De deskundigen zitten klaar in De Sfinx en je kan bij hun tafeltje, aan de bar of op de bank aanschuiven.

Wil je weten of je kind wel het minimumloon verdient? Schuif aan bij sociaal raadsvrouw Saskia. Teun van Iriszorg neemt de drugskoffer mee, dus je kan alles "in het echt" bekijken. Maar hij heeft ook tips als je je zorgen maakt over bv het gamen van je zoon. De GGD zit klaar en haar kan je alles vragen over seksuele voorlichting. Want hoe geef je eigenlijk voorlichting als ouder?  Het sociaal team van Rijnwaarden is er en ze zijn er eigenlijk voor alle vragen die je maar kan hebben. Handig om eens kennis te maken en te horen wat ze allemaal doen! Lig jij of iemand die je kent in scheiding en lijken kinderen de dupe te worden? Ans Peters van Kind Support kan je advies geven en vertelt wat ze allemaal doet. Zijn loverboys altijd herkenbaar aan gouden kettingen om de nek en zijn ze rond de 25 jaar? Colin van Moviera weet waar je op moet letten als je dochter het lijkt aan te leggen met een loverboy.

De entree van deze thema-avond is gratis, je mag komen en gaan wanneer je zelf wil, iedereen krijgt een muntje voor boodschappenkar mee naar huis en het boek "de alcoholvrije puber"; een praktische en onmisbare gids voor ouders en opvoeders.

Dus vertel het vrienden en familie en neem ze dinsdag 31 januari mee!Naar het overzicht