Overzicht deelnemers spotdropping VOL

AANMELDEN KAN ALLEEN NOG VOOR DE WACHTLIJST

Hieronder de namen van de tieners die mee kunnen doen:

Hierbij horen ook de volgende namen: Tijs L. en Jedi S. Imke W. en Mart W. Sta je er niet tussen maar heb je je wel op tijd aangemeld; stuur ons dan een mailtje!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eindelijk mag het weer; de meest populaire avond van het jaar; de spotdropping! Lees hier goed alle informatie:

Controleer hierboven of je aanmelding op tijd is binnen gekomen. Kan je onverwachts niet meer meedoen? Meld je dan af alsjeblieft, dan kunnen we iemand blij maken op de wachtlijst.

Verzamelen:

Tieners uit groep 6 verzamelen 18.15 uur bij De Sfinx

Tieners uit groep 7 verzamelen 18.30 uur en

Tieners uit groep 8 verzamelen 18.45 uur

Groepjes: er mogen er 6 in een groepje en je krijgt een leider mee voor de veiligheid en gezelligheid. Wij helpen je met groepjes maken. Is je groep gemixed? Zit jij bijvoorbeeld in groep 6 en je vrienden in groep 7? Kom dan samen bij De Sfinx om 18.30 uur.

Spelregels: je wordt gedropt en moet proberen ongezien terug te lopen naar De Sfinx. Wordt je gespot door ons busje, auto of scooter dan wordt je hele groep weer bij het begin afgezet. En moet je dus opnieuw gaan lopen..... Vanwege de veiligheid mag er niet overal gelopen worden. Vanuit Herwen mag je bv niet op de Polderdijk lopen, alleen op het fietspad langs de Batavenweg. Je leider weet waar je wel of niet mag lopen.

Tips: trek oude en donkere kleren aan, een zaklamp meenemen mag. (Fiets)sleutels en geld mag je op De Sfinx achterlaten in een speciaal bakje.

Klaar: een spotdropping is geen wedstrijd. Want sommigen groepjes vertrekken al om 18.15 uur en anderen pas rond 19.00 uur. We kunnen namelijk niet in 1 x alle kinderen naar hun startpunt rijden. Daarom zijn er 3 verzameltijden en verder rekenen we op je geduld. Groep 6 zal ongeveer 20.15 uur klaar zijn. De andere groepen komen waarschijnlijk 20.30 uur of iets later binnen.

Extra ouders nodig: Wil je als ouder ons helpen met groepjes wegbrengen in je eigen auto? Dat zou tof zijn. Want hoe meer auto's, hoe sneller we de groepjes kunnen wegbrengen samen. Voor de zekerheid vragen we alle leiding en chauffeurs wel om een corona zelftest te laten doen. Dat kan bij ons op De Sfinx. Vind je dit prima en heb je tijd om te rijden van ongeveer 18.15 tot 19.00 uur? App ons dan even op 06 34 43 34 37.

De scholieren van het VO starten trouwens om 21 uur.

 Naar het overzicht