Intro voor gr. 6 en ouders Piramide

Groep 6 mag vanaf nu voor het eerst naar De Piramide; hartstikke leuk en soms ook best even spannend. Daarom is dit uurtje De Piramide alleen maar voor hen en ze mogen de ouders meenemen. Alle tieners van groep 6, maar ook tieners die nog niet eerder bij ons zijn geweest, mogen komen. Iedereen krijgt eerst uitleg over De Piramide; wat zijn de regels, wie werken er allemaal en allerlei handige weetjes. Je mag al je vragen stellen.

Daarna gaan we met de nieuwe tieners een mini-smokkelspel doen in het dorp. Zo weet je precies hoe bij ons een activitet in het dorp gaat. Leiding loopt mee zodat je ook allerlei fijne tips krijgt van waar meestal de "boeven" in het dorp rondlopen enzo. De ouders krijgen in De Piramide ondertussen extra uitleg en kunnen in alle rust alle vragen stellen aan de medewerkers.

Dus grijp je kans; neem je ouder(s) mee en geef je op voor deze introductie bij De Piramide. Komt deze datum niet uit? Mail ons dan gerust en we spreken af wanneer het je wel uitkomt!Naar het overzicht