Intro IS VOL!!!

Allebei de rondes zitten vol. Als je je nog aanmeldt, vragen we je op welke manier je het liefst geinformeerd wil worden. Op een andere avond, door even te bellen, kort voordat de 1e activiteit is (11 sept.) of nog iets anders. Samen maken we dan die nieuwe afspraak. Zodat jij en je ouders alles te weten komen over De Sfinx.

 

VOL:

Wie zich nu nog aanmeldt komt in groep 1 en die begint om 18.30 uur. Als het maximum is bereikt, krijgen de volgende aanmeldingen van ons een berichtje dat we een andere afspraak moeten maken. Zo zorgen we ervoor dat ouders 1.5 meter afstand kunnen houden.

De uitleg is wat korter dan anders en duurt nu 3 kwartier. Kom je liever niet, maar wil je wel graag meer weten? Mail het ons even en we maken een bel-afspraak.

Groep 6 mag vanaf nu voor het eerst naar De Sfinx; hartstikke leuk en soms ook best even spannend. Daarom is de eerste avond alleen maar voor groep 6 en ze mogen de ouders meenemen. Alle tieners van groep 6, maar ook tieners die nog niet eerder bij ons zijn geweest, mogen komen. In 2 groepen krijgt iedereen een uitleg over De Sfinx; wat zijn de regels, wie werken er bij De Sfinx en allerlei handige weetjes. Je kan al je vragen stellen.

De nieuwe tieners in De Sfinx krijgen dan meteen ook een uitleg van het mini-smokkelspel. Zo weet je precies hoe bij ons een activiteit in het dorp gaat. Je krijgt allerlei handige tips, zoals waar meestal de "boeven" in het dorp rondlopen enzo. Dan ben je helemaal voorbereid op het grote smokkelspel op vrijdag 11 september.

Komt deze datum niet uit? Mail ons dan gerust en we spreken af wanneer het je wel uitkomt! Bel je liever met ons; ook dat kan!

Let op; vanwege alle maatregelen kan het zijn dat we de programmaering moeten aanpassen. Hou dus deze site en onze facebookpagina (Caleidoz Jongerenwerk) in de gaten voor het laatste nieuws! Je vindt ons ook op Insta: caleidoz_jongerenwerk. Ben jij of je gezin ziek of heb je klachten? Dan vragen we je thuis te blijven. Tieners en jongeren tot 18 jaar hoeven onderling geen afstand te houden. Iedereen boven de 18 vragen we wel die 1.5 meter afstand te houden.

 Naar het overzicht