Intro gr. 6 en ouders tot 20.00 uur

Groep 6 mag vanaf nu voor het eerst naar De Sfinx; hartstikke leuk en soms ook best even spannend. Daarom is deze avond alleen voor leerlingen uit groep 6 en ze mogen ouders meenemen. Je krijgt eerst uitleg over De Sfinx; wat zijn de regels, wie werken er allemaal en allerlei handige weetjes. Je mag al je vragen stellen.

Daarna gaan we met de tieners een mini-smokkelspel doen in het dorp. Zo weet je precies hoe bij ons een activitet in het dorp gaat. Leiding loopt mee zodat je ook allerlei fijne tips krijgt. Zoals waar meestal de "boeven" in het dorp rondlopen enzo. De ouders krijgen in De Sfinx ondertussen extra uitleg en kunnen in alle rust alle vragen stellen aan de medewerkers. Deze intro is een half uurtje korter dan normaal en is om 20:00 uur afgelopen.

Dus grijp je kans; neem je ouder(s) mee en geef je op voor deze introductie bij De Sfinx. Komt deze datum niet uit? Mail ons dan gerust en we spreken af wanneer het je wel uitkomt! Zodat je rustig met ons kunt kennismaken en De Sfinx alvast kan zien.


Naar het overzicht