Fuif Overlaat

Voor groep 8 van De Overlaat is de klassenfuif in De Sfinx in Lobith. Het eerste uur spelen we het smokkelspel, daarna is er een te gekke bingo en kleine disco!De entree is helemaal gratis. We delen een paar keer snoep uit en trakteren iedereen op een glaasje fris. De ranja staat zoals altijd gratis klaar.

Natuurlijk houden wij ons aan de richtlijnen rondom de aanpak van corona. We vragen je niet te komen als je niest, hoest, verkouden bent, keelpijn of koorts hebt. Bij de entree vragen we je dat voor de zekerheid nog een keer. Iedereen desinfecteert bij binnenkomst de handen. De medewerkers houden afstand van de tieners. We weten uit ervaring dat het de tieners zelf niet altijd lukt afstand te houden. Vind jij of je ouders dit geen fijn idee, dan adviseren we je niet te komen.  De "agenten" zullen bij het smokkelspel de tieners niet tikken, maar proberen te raken met hun waterpistool. We gaan er samen een knalfuif van maken!

Heb jij of je ouders nog vragen? Stuur een mailtje naar [email protected] en we bellen of mailen je snel terug.Naar het overzicht