Escape room vrijdag 3 maart, Lobith ZIT VOL!

Let op; de escaperoom wordt gehouden op vrijdag 3 maart en zaterdag 4 maart. We doen ons best om iedereen intedelen op de gewenste dag. Mocht dit niet lukken, dan nemen we contact met jullie op om te kijken naar geschikte oplossing. 

We gaan weer een escape room voor jullie bouwen! Elke groep krijgt een uur de tijd om zich te bevrijden. Dat doe je door allerlei puzzels en raadsels op te lossen. En die liggen overal verborgen. Het is niet eng, maar wel vreselijk leuk! Welk team is het snelst uit de escape room? 

Wil jij de escape room in?  Meld je dan nu aan met je team (minimaal 5, maximaal 7 personen). Per team hoeft maar 1 persoon zich aan te melden via de website. Zet dan bij het veld "opmerkingen" de namen van je andere teamleden. Je kan in het veld opmerkingen ook je voorkeur doorgeven voor de middag of de avond. We proberen daar rekening mee te houden. Je krijgt van ons een mail voor welke tijd je op de door jouw gekozen dag bent ingedeeld. Pas als je ons terugmailt, is je team definitief aangemeld. Heb je geen team, maar wil je wel graag meedoen? Meld je aan en wij stellen een team samen.

Heb je geen team? Meld je dan gewoon aan en dan zorgen wij dat jij in een team komt.

Waar: Dorpsdijk 16, Lobith (De Sfinx) 

 

ZIT VOL! Wil je mee doen ?! Meld je dan aan voor de zaterdag.Naar het overzicht