Overzicht namen spotdropping VOL

Deze scholieren kunnen meedoen. Staat je naam er niet tussen, maar heb je je wel op tijd aangemeld? Mail ons dan even! AANMELDEN KAN ALLEEN NOG VOOR DE WACHTLIJST.

Ook Fleur D. en Aylana F. hebben zich op tijd aangemeld en kunnen meedoen.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De meest populaire avond van het jaar; de spotdropping! Lees hier goed alle informatie:

Max 50: er kunnen maximaal 50 scholieren meedoen. Zodra het vol zit, plaatsen we op deze website een overzicht van alle aanmeldingen (voornaam + 1e letter achternaam). Dan kan je dus controleren of je aanmelding op tijd is binnen gekomen. Kan je onverwachts niet meer meedoen? Meld je dan af alsjeblieft, dan kunnen we iemand blij maken op de wachtlijst.

Verzamelen: scholieren verzamelen om 21:00 uur bij De Sfinx

Groepjes: Er mogen er 7 in een groepje en sws de eerte jaars krijgen een leider mee voor de veiligheid en gezelligheid. Wij helpen je eventueel met groepjes maken als dat nodig. 

Spelregels: je wordt gedropt en moet proberen ongezien terug te lopen naar De Sfinx. Wordt je gespot door ons busje, auto of scooter dan wordt je hele groep weer bij het begin afgezet. En moet je dus opnieuw gaan lopen..... Vanwege de veiligheid mag er niet overal gelopen worden. Vanuit Herwen mag je bv niet op de Polderdijk lopen, alleen op het fietspad langs de Batavenweg. 

Tips: Trek oude en donkere kleren aan, een zaklamp meenemen mag. (Fiets)sleutels en geld mag je op De Sfinx achterlaten in een speciaal bakje.

 

 Naar het overzicht