Spotdropping = VOL

HET GAAT DOOR

We zitten vol, aanmelden kan nog voor de wachtlijst; komt er een plekje vrij dan mailen we je!

 

De meest pupulaire avond van het jaar; de spotdropping! Je wordt gedropt en moet proberen ongezien terug te lopen naar De Sfinx. Wordt je gespot door ons busje, auto of scooter dan wordt je hele groep weer bij het begin afgzet. En moet je dus opnieuw gaan lopen. Er kunnen maximaal 40 scholieren meedoen; meld je dus op tijd aan. Als het vol is (en dat is het) kom je op de wachtlijst. Kun je dus onverwachts niet meer meedoen, meld je dan af. Zodat we jouw plekje kunnen geven aan de 1e op de wachtlijst.

Verzamelen: 20.45-21.00 uur bij De Sfinx

Groepjes:  er mogen 6 in een groepje, wij helpen je met groepjes maken.

Spelregels: je wordt gedropt en moet proberen ongezien terug te lopen naar De Sfinx. Wordt je gespot door ons busje, auto of scooter dan wordt je hele groep weer bij het begin afgezet. En moet je dus opnieuw gaan lopen.....

Vanwege de veiligheid mag er niet overal gelopen worden. Vanuit Herwen mag je bv niet op de Polderdijk lopen, alleen op het fietspad langs de Batavenweg. Je mag niet schuilen in tuinen van mensen.

Tips: Trek oude en donkere kleren aan, een zaklamp meenemen mag. Neem regenkleding mee!! (Fiets)sleutels en geld mag je op De Sfinx achterlaten in een speciaal bakje.


Vragen? Bel of mail ons gerust!Naar het overzicht