Online quiz

Leuk dat je meedoet aan de online quiz! 

Wat heb je nodig om mee te doen?

  • Internetverbinding 
  • PC (laptop, tablet of desktop computer)
  • Smartphone

Vanaf 19 uur kan je inloggen op ons kanaal. We gebruiken het veilige jit.si kanaal. Op je pc toets je de link in die we vanaf 27 april hier neer zetten. De link is: https://meet.jit.si/quiz1mei

Vanaf dat moment zit je in onze “room”  en daar blijf je lekker hangen. Ondertussen kan je jit.si alvast verkennen als je wil; kijk voor tips onderaan deze pagina. Wij komen ook in beeld en dan kan je met ons kletsen.

Om 19.30 uur start de quiz. Hoe doe je mee met de quiz? Ga op je smartphone naar de internetpagina https://ahaslides.com/quiz1mei

 

Om mee te doen heb je dus geen accounts nodig en het is helemaal gratis. Kom je er niet uit? Geef het aan in de chat of mail naar [email protected]. Dan zorgen we dat we je erdoor heen loodsen. 

Tips voor gezellig beeldkletsen in jit.si:

Midden onderin beeld kan je ervoor kiezen je microfoon te dempen of het dempen op te heffen. Dat geldt ook voor de camera; die kan je starten of stoppen.  

Links onderin beeld zie je een tekstballonnetje; als je daarop klikt kom je in de chat. Natuurlijk kan je daar met ons en de andere deelnemers chatten als je wil. 

Rechts onderin beeld zie je 3 bolletjes boven elkaar; klik als het nodig is op settings en verander de taal naar Dutch/NL onder het tabblad more . 

Onder het tabblad “profiel” kan je vervolgens je naam wijzigen van “fellow jitser” in bv je eigen naam. 

Je kan ook je achtergrond vervagen (blurren) als je wil.  

Je ziet ook de mogelijkheid om anderen te muten enzovoort; kletsen met elkaar is kei leuk; om de quiz te volgen is het handig als je dan je microfoon zelf op stil zet. 

 Naar het overzicht