Escaperoom 28 dec (VOL)

Let op; de escaperoom is nu in de kerstvakantie. Zodat iedereen tijd heeft mee te doen.

We gaan weer een escape room voor jullie bouwen! Elke groep krijgt een uur de tijd om zich te bevrijden. Dat doe je door allerlei puzzels en raadsels op te lossen. En die liggen overal verborgen. Het is niet eng, maar wel vreselijk leuk! Welk team is het snelst uit de escape room? En gaat er vandoor met de beker?

Wil jij de escape room in?  Meld je dan nu aan met je team (minimaal 5, maximaal 7 personen). Per team hoeft maar 1 persoon zich aan te melden via de website. Zet dan bij het veld "opmerkingen" de namen van je andere teamleden. Je kan in het veld opmerkingen ook je voorkeur doorgeven voor de middag of de avond. We proberen daar rekening mee te houden. Je krijgt van ons rond half december een mail voor welke tijd je op de door jouw gekozen dag bent ingedeeld. Pas als je ons terugmailt, is je team definitief aangemeld. Heb je geen team, maar wil je wel graag meedoen? Meld je aan en wij stellen een team samen.

De escape room kost 10 euro per team, of je nou met 5 of 7 mensen meedoet. Als alle tijden vol zitten, dan kom je op de wachtlijst. Dus wees er snel bij!Naar het overzicht