Spotdropping 13+, ZIT VOL

Helaas, de groep voor 13-plussers is VOL! Als je je aanmeldt, kom je op de wachtlijst. Mocht er iemand niet kunnen, dan krijg je van ons bericht. 

Het spannendste en populairste spel van de gemeente Zevenaar is terug!! De spotdropping.

Bij spotdropping wordt elk groepje bestaand uit maximaal 6 jongeren door busjes en auto's gedropt in Herwen, Aerdt of nog verder.... Probeer met je groepje zo snel mogelijk terug te komen naar De Sfinx zonder gezien te worden door de spotters! Want dan moet je met je groep het busje weer in en wordt  je bij het beginpunt uitgezet.........

Trek oude kleren aan en oude schoenen. Alleen bij heel slecht weer gaat het niet door. Hou onze site, Insta en facebook in de gaten voor het laatste nieuws. Ook vind je daarop rond 1 oktober alle namen, zodat je kan checken of je op tijd was met aanmelden. Kan je onverwachts niet meer meedoen, dan vinden we het fijn dat je je afmeldt. Zodat we je plekje aan iemand op de wachtlijst kunnen geven.

Sommige groepjes worden al om 21 uur gedropt en anderen pas later. Daarom komen sommige groepjes ook pas later binnen, maar we verwachten dat iedereen uiterlijk 23:00 uur weer terug is. 

 Naar het overzicht