informatie

We hebben geweldig nieuws voor het nieuwe schooljaar (2023/24)! We bieden weer twee weerbaarheidstrainingen aan, helemaal gratis! Een training speciaal ontworpen voor kinderen in groep 6, 7 en 8, en een training gericht op de eerste- en tweedejaars leerlingen.

Onze enthousiaste en ervaren trainer, Ronald van Halsema van Thumbs Up Coaching, staat klaar om de lessen te verzorgen. Hij heeft al talloze jongeren geholpen om hun weerbaarheid te vergroten in uiteenlopende situaties. Met zijn achtergrond in het Caleidoz Jongerenwerk en zijn ervaring in het geven van trainingen op basis- en middelbare scholen in de regio, brengt Ronald een schat aan kennis en expertise met zich mee. 

Gedurende 10 lessen zullen de deelnemers betrokken worden bij leuke en leerzame activiteiten die hen zullen helpen bij het ontwikkelen van hun weerbaarheid. Het is belangrijk dat de deelnemers bij elke les aanwezig zijn, zodat ze optimaal kunnen profiteren van de training.

 

Wil je meer informatie of je direct aanmelden? Neem dan contact op met Dakota Schuit van Caleidoz jongerenwerk:

Telefoon: 0653871949

E-mail: [email protected]

 

Wacht niet te lang en verzeker jezelf van een plekje door je snel aan te melden via onze aanmeldpagina! We kijken er enorm naar uit om samen met jou aan de slag te gaan en je te helpen om stevig in je schoenen te staan. Mis deze kans niet!