Vreemde 44 GAAT NIET DOOR

GEANNULEERD!

 

Je maakt een team van minimaal 2 en maximaal 4 personen. Leeftijd maakt niet uit. Zorg dat 1 persoon een mobieltje heeft met internet. Want die persoon gaat al jullie opdrachten filmen of fotograferen. Dat mag iemand van je eigen team zijn, maar bv ook je vader of moeder.  Duidelijk hopelijk? Oke, je hebt dus een team. En dan? Dan meld je je aan ALS TEAM via deze website. 1 aanmelding per team is dus voldoende. Je krijgt dan van ons via je mobiel een Tikkie voor 4 euro. Want meedoen kost per team 4 euro.

Na jouw aanmelding van het team krijg je van ons dus een Tikkie. Dat kan een paar dagen duren; we werken niet elke dag. Daarna krijg je een mail met het jitsi kanaal en hoe je precies daarin komt. Wij gebruiken namelijk geen Teams of Zoom, maar Jitsi; makkelijk, veilg en gratis. Vrijdag 19 maart log je als team om 18.30 uur in op een laptop of tablet op Jitsi. Daar krijg je dan van ons nog wat extra uitleg en zie je op je scherm ook de andere teams; je tegenstanders! Om 19.00 uur stopt de uitleg en sluiten we het Jitsi kanaal ook weer. Daarna gaat namelijk alles per whatsapp!!

Hoe dan? Elk team krijgt van ons precies om 19.00 uur allemaal tegelijk een appje. In dat appje staan een stuk of 8 gekke opdrachten van de 1e ronde. Er zijn in totaal 5 rondes met opdrachten die je met je team moet doen. Zoals 'trek allemaal je sok uit zonder je handen te gebruiken". Of ; "maak een gekke selfie". Je doet die opdracht met je team en daar maak je dan een fimpje of foto van en die app je naar ons. Je probeert zoveel mogelijk opdrachten te doen binnen de tijd (ongeveer een kwartier per ronde).  Als de tijd om is, krijg je vanzelf de volgende serie opdrachten geappt. En dan kan je geen filmpjes of foto's meer insturen van de vorige ronde.... Dus je moet de opdrachten snel doen! Het team dat alle 44 vreemde opdrachten het best heeft gedaan, wint de eer en wat leuks.

Belangrijk; wij ontvangen alle foto's en filmpjes. Die gebruiken we alleen voor dit spel; na afloop verwijderen we ze allemaal van onze Caleidoz telefoon. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw gekke selfie op internet wordt gezet.Naar het overzicht