Online bingo

AAnmelden kan tot vrijdag 5 februari 18 uur !!

We spelen weer gezellig online bingo samen! Hoe dat gaat?

Je meld je aan via deze website en je vermeldt daarbij je mobiele nummer. Dan krijg je van ons een appje met extra uitleg en een Tikkie via de app om de "entree" te betalen. Als je hebt betaald, ontvang je van ons via de app je bingokaarten. Print ze thuis uit en je kan meespelen! Vrijdag vanaf 18.30 uur zijn we online zodat je alvast kan testen of je verbindig het doet. Wij gebruiken als kanaal Jitsi; veilig, makkelijk in gebruik en gratis. Je kan Jitsi openen op je pc/laptop door het adres in te tikken. Op je telefoon kan je ook meespelen; download dan eerst de app van Jitsi. Alle info vind je in de app die je krijgt na aanmelding.

Om 19.00 uur starten we met de bingo en om ongeveer 20.00 uur zijn we klaar. Heb je een prijs gewonnen? Gefeliciteerd!! Mail ons dan even voor de zekerheid je naam, je prijs en je adres. Dan komen wij de prijs binnen een week thuis (coronaproof) bij je afgeven.

Let op; vanaf dit jaar is de entree van de tieneractiviteiten verhoogd naar 2 euro per persoon. We krijgen helaas namelijk minder subsidie van de gemeente Zevenaar. Is 2 euro teveel voor jou(w ouders)? Mail ons dan even en dan zoeken we samen naar een oplossing. Want we zijn er voor alle tieners en jongeren en iedereen moet kunnen meedoen. Mailen kan naar [email protected]Naar het overzicht