Spotdropping

Hhelaas, de Sfinx dropping is enorm populair en het zit VOL. Als je je nu toch nog aanmeldt, kom je op onze wachtlijst. Als er een plekje vrijkomt, dan bellen we je.

 

Om te zorgen dat je niet te lang moet wachten, gaan we de tieners in 3 groepen verdelen.

Groep 6 mag al om 18 uur naar De Sfinx komen. Groep 7 om 18.15 uur en groep 8 om 18.30 uur.

We helpen je dan met het maken van groepjes. Er mogen 6 of 7 in een groepje. Je krijgt een begeleider mee en dan wordt je door busjes en auto's gedropt in Tolkamer, Herwen of Aerdt. En zie dan maar eens terug te komen zonder gespot te worden door de busjes! Want dan moet je met je groep het busje weer in en wordt je bij het beginpunt uitgezet.........

Trek oude kleren aan en oude schoenen. Alleen bij heel slecht weer gaat het niet door. Hou onze site en facebook in de gaten voor het laatste nieuws. Ook vind je daarop rond 5 oktober alle namen, zodat je kan checken of je op tijd was met aanmelden. Kan je onverwachts niet meer meedoen, dan vinden we het fijn dat je je afmeldt. Zodat we je plekje aan iemand op de wachtlijst kunnen geven.

Sommige groepjes worden al om rond 18 uur gedropt en andere pas later. Daarom komen sommige groepjes ook pas later binnen, we verwachten iedereen 20.45 uur wel binnen te hebben.

Deze tieners kunnen meedoen:

 

 

 

 

 

 

 Naar het overzicht