Battle Zevenaar is VOL, wel nog plek in Giesbeek en Tolkamer

JAMMER! Deze voorronde zit helemaal vol. Je kan je nog wel aanmelden om mee te doen in Giesbeek of Tolkamer.

 

 

Er mag niet veel, maar dit mag! Eindelijk weer ff iets leuks om te doen met je vrienden. 

Boris, Job en Senne hebben met succes geld aangevraagd bij de Wintergames. Daarom kunnen zij dit toernooi organiseren (met hulp van het jongerenwerk). Je kan lasergamen in Tolkamer, Giesbeek en in Zevenaar. De beste teams spelen de finale tegen elkaar in Tolkamer op 5 maart.

Iedereen tussen de 13 en 18 jaar kan meedoen. vanaf 18 jaar mag je jammer genoeg niet meedoen; dat is vanwege de corona maatregelen. Voor de tieners tot 13 jaar organiseren we binnenkort een apart toernooitje.

Meedoen is gratis! Je zorgt dat je 17:15 uur op de locatie bent en dan gaan we teams maken. Vandaag spelen we in het parkje Tichelkamp, ingang tegenover het huis aan de Oud Zevenaarseweg 50 in Zevenaar. Er kunnen per locatie 20 jongeren meedoen, dus meld je snel aan want vol= vol!

Met je team verdedig je jullie target en probeer je die van de tegenstander te raken. Onderweg kan je extra levens verdienen. We spelen een aantal potjes tegen elkaar. Na een uur weten we welk team heeft gewonnen en die doet vrijdag 5 maart mee aan de finale. Het team dat de finale wint, gaat naar huis met een draadloze koptelefoon!

Je speelt mee op eigen risico. Meedoen is gratis. Als je ziek bent of corona-achtige klachten hebt, meld je je af. Op de locatie is geen WC en ook geen verkoop van eten & drinken. Trek kleren aan die vies mogen worden. Bij heel slecht weer prikken we een andere datum. Voor vragen kan je mailen naar [email protected] of app/bel naar 06-34433437.

 Naar het overzicht