Vrijwilligers gezocht!

Elke week zorgt het jongerenwerk voor activiteiten voor groep 6, 7 en 8. De ene week op vrijdag in Lobith en de andere week op woensdagmiddag in Pannerden. We krijgen daarbij veel hulp van vrijwilligers, waardoor de tieners kunnen genieten van de speurtochten, het knutselen en de vele leuke activiteiten. In Pannerden hebben onlangs een paar vrijwilligers afscheid genomen.

Om een goed aanbod te kunnen blijven doen, zijn we dus op zoek naar nieuwe vrijwilligers die gemiddeld één woensdag per 8 weken kunnen helpen in Pannerden. Ongeveer twee keer per jaar vergaderen we een avondje over het nieuwe programma. Het hoeft je dus niet heel veel tijd te kosten en je krijgt er een boel blije gezichten voor terug.  Omdat veel jongeren op woensdagmiddag op school zitten, zoeken we in Pannerden vooral ook naar ouders.

Als je meer wil weten, dan bel of mail ons gerust zodat we een keer kunnen afspreken. Lijkt het je vervolgens wat, dan draai je 2 middagen mee. Je hoeft pas daarna te beslissen of je bij het team wil komen.

Groetjes namens het Piramide team,

Kesley & Claudia

Tel:  0316-542794

Mail: [email protected]Naar het overzicht